• Gratis verzending vanaf € 25.-
  • Op werkdagen voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Retourneren binnen 14 dagen

Ruilen en Retouren

Retouren

Wij doen er alles aan om u via onze website voldoende te informeren over de artikelen. Mocht een artikel desondanks niet aan uw verwachting voldoen, dan kan dit geruild of geretourneerd worden.

Herroepingsrecht

Op basis van het herroepingsrecht heeft u de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende 14 dagen. Deze termijn gaat in op de dag na ontvangst van het product/de producten.
Nadat u de melding aan ons heeft gedaan dat u de overeenkomst wilt ontbinden krijgt u aansluitend hierop 14 dagen de tijd om de producten terug te sturen.
Wilt u gebruik maken van deze bedenktijd moet u de producten dus binnen deze termijn terugsturen.

Er geldt echter wel de voorwaarde dat de te retourneren artikelen dienen verpakt te zijn in originele verpakking en voorzien zijn van de originele labels (indien redelijkerwijs mogelijk).

Voor ondermode producten zoals panty's, ondergoed, leggings, maillots, body's etc geldt dat u de producten uit de kartonnen verpakking mag halen om het product nader te beoordelen, echter de verzegelde plastic binnenverpakking dient niet geopend te worden, anders kunnen wij het product om hygiënische redenen niet meer retournemen.

Indien u meer doet dan nodig om het product te beoordelen, of er onnodige schade aan het product is ontstaan, dan kunnen wij deze waardevermindering in rekening brengen.

Ruilen

Voor het ruilen van artikelen geldt dezelfde termijn en dezelfde procedure, met dien verstande dat u op het retourformulier dient te vermelden welk artikel c.q. welke kleur of maat u in plaats van het te ruilen artikel wenst te ontvangen.

Retourprocedure

Indien u een artikel retourneert, verzoeken wij u vriendelijk het volledig ingevulde retourformulier mee terug te sturen.

Dit formulier vindt U bij uw zending, of download u hier.

preview Oroblu webshop retourformulier

Door de wetswijziging die op 13 juni 2014 in werking is getreden zijn wij verplicht het door de wetgever vastgestelde modelformulier aan te bieden waarmee de consument de koopovereenkomst die via de webshop tot stand is gekomen kan ontbinden.

Dit formulier download u hier. Let wel, dit formulier is minder praktisch en de verwerking hiervan kan langer duren.

preview model herroepingsformulier

De portokosten voor het retourneren zijn voor uw rekening. Bij ruilen zijn de verzendkosten voor het nieuwe artikel voor rekening van Oroblushop. Frankeer voldoende. Eventuele strafport voor te laag of niet gefrankeerde post van retourzendingen nemen wij niet voor onze rekening.

Frankeer en adresseer middels het adreslabel onderaan het retourformulier. Bij afgifte van het pakket ontvangt u een verzendbewijs met daarop een barcode. Bewaart u dit verzendbewijs totdat uw retour door ons is verwerkt.

De ontvangst en de verwerking van uw retour wordt door ons per e-mail bevestigd.

Wij zullen u waar mogelijk terugbetalen met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u heeft betaald. Er zullen nooit extra kosten aan zijn verbonden.

Het aankoopbedrag zullen wij zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 14 dagen, gerekend vanaf het moment dat u ons op de hoogte heeft gebracht van de annulering van de aankoop, terug storten op uw bankrekening.
Wij wachten met terugbetalen totdat wij de producten terug hebben ontvangen, of totdat u heeft aangetoond dat u deze heeft teruggestuurd.

Indien u een bestelling volledig retourneert vergoeden wij het volledige door u betaalde bedrag, dus inclusief de eventueel reeds betaalde bezorgkosten. Bij een gedeeltelijke terugzending vergoeden wij de eventueel reeds betaalde bezorgkosten niet, deze zijn immers van toepassing op de gehouden artikelen.

Indien u liever geen gebruik wenst te maken van het formulier dan kunt u ook op een andere manier ontbinden; verstuur de artikelen naar:

Retour webshop Oroblu
t.a.v. Hosiery Center b.v.
Postbus 2116
5260 CC VUGHT
NEDERLAND

Vergeet niet uw contactgegevens en bankgegevens mee te sturen.