• Gratis verzending vanaf € 25.-
  • Op werkdagen voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Retourneren binnen 14 dagen

Betalen bij Oroblu Online Shop

Betalen

Betaling bij de Oroblu online shop kan via:

  • iDEAL
  • creditcard (Visa of Mastercard)
  • vooruitbetaling per bank
  • Bancontact/Mister Cash

Ingenico (voorheen Ogone)

Betaling met iDEAL en Creditcard volgt via het Ingenico betalingsplatform. Hierdoor wordt de veiligheid optimaal gegarandeerd, immers alle betaalgegevens worden alleen bij Ingenico opgeslagen.

Het nieuwe merk Ingenico Payment Services combineert alle historische expertises van de Ingenico Group: Ogone (online payment service provider); Tunz.com, (betaalinstelling); easycash en easycash Loyalty Solutions (het Duitse betaalinstituut en dienstverlener in loyaliteitsprogramma’s); en Axis (Ingenico's Franse point of sales betaalsysteem).

Ingenico Payment Services, de wereldleider in diensten voor digitale betalingen, zet complexe betaaltransacties om tot vlotte en geïntegreerde betaaloplossingen op alle verkoopkanalen: online, in de winkel en mobiel. Met ons innoverende aanbod aan multichannel-betaaldiensten, van transactieaanvaarding tot transactiebetaling, en van marketing tot klantenbinding, helpen wij de ondernemers om hun betalingen te beheren, te groeperen en te beveiligen, om fraude te voorkomen en om hun verkopen te stimuleren dankzij betere conversieverhoudingen. Ingenico Payment Services is een merk van de groep Ingenico, de wereldleider in geïntegreerde betaaloplossingen.

Meer dan 50.000 bedrijven, in meer dan 70 landen in de wereld beheren en beveiligen hun online en mobiele betalingen met Ingenico Payment Services.

Meer over informatie
Ingenico vindt u hier.

ingenico en ogone

iDEAL

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. iDEAL is het systeem dat u direct koppelt aan uw internetbankierprogramma bij een online aankoop. Om gebruik te maken van iDEAL hoeft u zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken.

iDEAL wordt aangeboden door ABN AMRO Bank, ASN Bank, ING Bank, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS bank, Triodos Bank en Van Lanschot Bankiers. Consumenten die internetbankieren bij deze banken, kunnen direct gebruik maken van iDEAL.

Meer informatie
over iDEAL vindt u hier.

iDEAL

Vooruitbetaling per bank

Indien u kiest voor vooruitbetaling dan dient u het bedrag over te maken op onderstaand rekeningnummer onder vermelding van het ordernummer en uw klantnummer.

Let op: Het verwerken van orders betaald per bank duurt enkele dagen langer dan betaling via iDEAL of creditcard.

Bank
Rekeningnummer
Tenaamstelling
IBAN
BIC
  Rabobank 's Hertogenbosch
1554 59 236
Hosiery Center bv
NL81 RABO 01554 59 236
RABO NL 2U

Meer informatie
over de Rabobank vindt u hier.

Rabobank

Creditcard

U kunt bij de Oroblu.nl online shop betalen met twee soorten creditcards, te weten Visa en Mastercard.

Visa

Steeds meer mensen kopen producten via internet. Van boeken en cd’s tot vakanties, het kan ook allemaal met uw Visa kaart. Betalen op internet is net zo veilig, simpel en gemakkelijk als betalen in de winkel. En u bent in goed gezelschap: het merendeel van alle online aankopen wordt gedaan met een Visa kaart!

Als u gaat betalen typt u uw Visa kaartnummer en vervaldatum in. Soms moet u daarna ook nog de laatste drie cijfers intypen die op de achterkant van uw creditcard staan. Het bedrag wordt opgenomen op uw volgende betalingsoverzicht. U kunt dit bedrag controleren voordat het van uw rekening afgeboekt wordt. Uiteraard gelden alle verzekeringen die u met uw kaart heeft, ook voor uw aankopen via internet..

Uw Visa kaart is standaard voorzien van Verified by Visa. Verified by Visa is een extra beveiligingsmaatregel voor betalingen via internet. Met Verified by Visa doet u uw internetaankopen met een extra wachtwoord. Uw Visa kaart is dan ook dubbel beschermd tijdens het online winkelen. U kunt Verified by Visa nu al gebruiken op meer dan 54.000 sites (zowel Nederlandse als buitenlandse sites). En elke dag komen er meer bij!

Meer informatie
over Visa vindt u hier.

Visa

Eurocard / Mastercard

De roots liggen in de jaren ’60, waarin MasterCard is opgericht en de eerste kaarten werden uitgegeven. Wat volgde was een succesverhaal rondom MasterCard met het wereldwijd verstrekken van creditcards.

In Nederland destijds begonnen als Eurocard , later omgedoopt tot Eurocard /MasterCard, maar sinds een aantal jaar worden kaarten uitsluitend als MasterCard uitgegeven. Momenteel wordt MasterCard op meer dan 35 miljoen verkooppunten geaccepteerd.

Ook bij online betalingen staat veiligheid voorop. Daarom maken alle MasterCard creditcards nu gebruik van MasterCard® SecureCode™ bij aankopen via internet. MasterCard SecureCode is uw eigen persoonlijke wachtwoord of code voor online betalingen. Dankzij uw SecureCode kunt alleen u online betalen met uw MasterCard creditcard. Uw persoonlijke wachtwoord zorgt ervoor dat u herkenbaar bent als de rechtmatige eigenaar van uw MasterCard creditcard.

Meer informatie
over Mastercard vindt u hier.

Eurocard/Mastercard


Bancontact/Mister Cash

Bancontact/Mister Cash zorgt al sinds 1989 voor vlot betalingsverkeer en groeide intussen uit tot Belgische marktleider van elektronische kaartbetalingen.

Bancontact/Mister Cash zorgt ervoor dat het geld van de rekening van de kaarthouder wordt verplaatst naar de rekening van de handelaar. Voor de kaarthouder gebeurt dat via de bank die de kaart heeft uitgegeven (de issuer / kaartuitgever), voor de handelaar via de acquirer (leverancier van betalingsdiensten voor handelaars) met wie hij een contract heeft afgesloten.

Bancontact/Mister Cash bepaalt daarnaast ‘de regels’ voor betaaltransacties. Concreet wil dat zeggen dat we ervoor zorgen dat de betaling veilig, snel en transparant verloopt. Onze regels hebben betrekking op alle componenten van de betaalketting (kaart, terminal, processing, clearing & settlement, ...) en garanderen de kwaliteit van het betaalsysteem.

Meer informatie
over Bancontact/Mister Cash vindt u hier.

Bancontact/Mister Cash